draaibanken Maak hier uw keuze hier onder.

Machinewinkel.nl  Met het grootste aanbod.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Machines en toebehoren boven de 300,00 euro, worden gratis geleverd in de hele Benelux. 

Bernardo, Optimum, draaibank

Voor het bewerken van metaal zijn metaal-draaibanken machines waar u niet zonder mee kunt. Deze mag dan ook niet ontbreken in de professionele werkplaats en daarmee dus ook niet in die van u. Veilig en verantwoord werken begint altijd met het kiezen voor de juiste metaal-draaibank van het merk. Zoals u van machinewinkel.nl gewend bent en mag verwachten vind u in onze webwinkel alleen die draaibanken die aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid voldoen. 

Compact en krachtige machines

De metaal-draaibanken uit ons assortiment zijn allen zeer compacte machines te noemen. Dit betekent overigens niet dat zij dan minder krachtig zouden zijn, want het tegendeel is waar. De metaal-draaibanken zijn onder andere geschikt voor de volgende toepassingen:

  • Vlak draaien
  • Langs draaien
  • Draad snijden

We hebben een verschillende typen in het assortiment opgenomen. Het goedkoopste model is zeer geschikt voor de gevorderde doe het zelver. Het is als het ware een basis metaaldraaibank, waarmee een groot aantal handelingen veilig kan worden uitgevoerd. Het tweede model, de TU2004V , is uitermate geschikt voor scholen en opleidingscentra. Maar ook afdeling R & D kan met deze machine prima uit de voeten. Ons topmodel is de metaal-draaibank van het type TH3309. Deze machine is bedoeld voor de professionele gebruiker die deze machine dagelijks gebruikt en hier hoge eisen aan stelt.

Veilig en verantwoord werken met metaaldraaibanken

Of het nu om een werkplaats thuis gaat of om een professionele werkplaats, veilig en verantwoord werken staat altijd voorop. Met de metaal-draaibanken uit ons assortiment werkt u altijd veilig. Uiteraard is degene die deze machine bedient dan wel kundig en weet hij/zij hoe met deze machine om te gaan. Hoe kundig iemand ook is, en ongeluk zit in een klein hoekje. Vandaar dat deze metaal-draaibanken voorzien zijn van een aantal ingebouwde veiligheidsaspecten. Denkt u hierbij onder andere  aan een noodstop, beitelafscherming, lage voltage bedieningsknoppen en nullastspanning.

Naast onze metaaldraaibanken beschikken we over het assortiment:

  • Beitels
  • Slijpmachines
  • Profielwalsen
  • Afkortzaagmachines
  • Bandzaagmachines

Metaaldraaibank bestellen

Het bestellen van een metaal-draaibank doet u in slechts enkel stappen in onze webwinkel. Alle technische informatie en details vind u door te klikken op de metaal-draaibank van uw keuze.  Twijfelt u desondanks over welk type het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de verkoopspecialisten van machinewinkel.nl. Zij adviseren u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze.